Incaltaminte

Incaltaminte

Filtre active

Bocanc Clyde S3 HRO CI HI FO

Pret 314,81 lei

Model clasic cu bombeu de protectie TPU pentru cresterea longevitatii. Caracteristici: captuseala termica ce absoarbe transpiratia oferind protectie impotriva frigului umezelii si a caldurii. Talpa inovatoare cu flexibilitate sporita si stabilitate pentru suport si confort excelent

Bocanc Eden S3 HRO CI HI FO

Pret 357,36 lei

Produsul ofera protectie completa pentru toate conditiile meteo. Caracteristicile includ piele integrala fermoar robust talpa exterioara din poliuretan/cauciuc injectat aderenta sporita absorbtie de energie.

Bocanc Foyle S3 HRO CI HI FO

Pret 270,73 lei

Produs pentru conditii meteorologice nefavorabile. Caracteristici: caramb din piele integrala talpa exterioara din poliuretan/cauciuc bombeu si talpa intermediara din otel rezistenta antialunecare SRC 300�C HRO

Bocanc Hiker Steelite S1P

Pret 147,74 lei

Bocancul Hiker S1P cu bombeu si talpa intermediara din otel. Usor si rezistent la uzura pentru protectie suplimentara

Acest bocanc non metalic ofera protectie pentru picioare chiar si in conditii de umiditate cu impermeabilitate superioara si respirabilitate. Talpa din PU / TPU de densitate dubla ofera rezistenta la uzura cu regiune de absorbitor de soc proprietati antistatice si antialunecare. Protectia la uzura extinde logevitatea bocancului

Bocanc S1P nemetalic cu bombeu si talpa intermediara din compozit. Caracteristici: caramb piele negru talpa din poliuretan densitate dubla.

Bocanc S3 Steelite

Pret 159,34 lei

Incaltaminte S3 la pret deosebit. Partea superioara impermeabila talpa exterioara PU cu densitate dubla bombeu si talpa intermediara din otel.

Bocanc Steelite Kumo S3

Pret 121,44 lei

Bocancul nostru S3 Kumo este fabricat din piele rezistenta la apa si pastreaza picioarele uscate in conditii de umezeala. Protectie completa cu bombeu de otel 200 Joule talpa intermediara de otel si toc rezistent la alunecare absorbant de energie.

Produs plasat in topurile vanzarilor acest model este cel mai confortabil si rezistent bocanc de pe piata. Protectie sporita cu bombeu metalic 200 joule si talpa intermediara din otel cu rezistenta la alunecare si calcai cu absorbie de energie.

Bocanc Steelite S1

Pret 107,52 lei

Confort si siguranta excelente .Talpa exterioara de dubla densitate ofera un bocanc puternic si flexibil cu bombeu metalic rezistenta si proprietati antistatice.