Pantaloni

Pantaloni

Filtre active

Pantaloni scurti de lucru PW3 sunt o completare excelenta pentru gama PW3 combinand functia si stilul. O gama impresionanta de buzunare multifunctionale inclusiv un buzunar regulat si un buzunar de coapsa cu acces facil asigura o stocare sigura. Caracteristici premium cum ar fi bucla cu ciocanul gussetul intretes si panourile armate pentru o durabilitate suplimentara. Alegerea ideala pentru vreme mai calda

PW3 Pantaloni Urban de lucru

Pret 161,46 lei

Acesti pantaloni Urban avand captuseala moale si croi stilat ofera confort sporit. Caracteristicile includ multiple buzunare inlcusiv buzunare duble pentru rigla si buzunare pentru genunchiere. Avand lungimea ajustabila acesti pantaloni Urban sunt alegerea ideala pentru mediul de lucru modern

Pantalonii Scurti de lucru PW3 sunt un plus extraordinar pentru gama PW3 combinand functia si stilul. O gama impresionanta de buzunare multifunctionale inclusiv buzunare detasabile buzunar regulat si un buzunar usor de accesat lateral ofera o ampla stocare sigura. Caracteristici premium cum ar fi suport pentru ciocan panouri armate pentru o rezistenta sporita. Alegerea ideala pentru vreme mai calda.

Pantaloni scurti PW3 Hi-Vis

Pret 163,86 lei

Elegant si dinamic pantaloni scurti PW3 Hi-Vis ofera o potrivire moderna pentru un confort de lucru excelent. Numeroase buzunare inclusiv un buzunar regulat si un buzunar cu coapse de acces usor asigura o securitate personala excelenta. Caracteristicile premium includ banda reflectorizanta HiVisTex Pro garnitura de croseta bucla de ciocan si panouri armate in zone de uzura ridicata pentru o durabilitate maxima.

Pantaloni rezistenti confectionati din polibumbac 300g Kingsmill cu croi modern si lungime reglabila. Prezinta caracteristici care le confera functionalitate si performanta cum ar fi: buzunere pentru genunchiere cusaturi triple buzunar cargo pe lateral. Buzunarele sunt intarite pentru extra durabilitate

Eleganti si dinamici pantalonii scurti PW3 Hi-Vis Holster prezinta o potrivire moderna pentru un confort de lucru. Numeroase buzunare inclusiv buzunare detasabile buzunarul regulat si un buzunar usor de accesat lateral ce asigura o securitate personala excelenta. Printre functiile premium se numara banda reflectorizanta HiVisTex Pro suportul ciocanului si panourile armate in zone de uzura ridicata pentru o rezistenta maxima.

Pantaloni de lucru PW3 Work & Brace prezinta cele mai bune designuri constructii si performante. Acesta ofera o gama superba de buzunare inclusiv un buzunar cu utilizare dubla buzunare in zona genunchilor de incarcare superioare si un buzunar usor de accesat lateral. Ambalat cu functionalitate inclusiv o lungime ajustabila a picioarelor pentru o mai buna comoditate armarea tesaturilor Oxford la punctele cheie de abraziune si cusatura tripla pentru durabilitate maxima.

Aceasta lumina capsula cu LED-uri reincarcabila cu LED-uri este puternica cu setari multiple si control inclinare. Poate fi usor de insurubat pe marginea castii si cu designul sau redus nu va impiedica vederea. Protectie IPX4 la apa impotriva stropilor de apa din orice directie

Cu design modern pantalonii inovativi HiVis prezinta caracteristici deosebite cum ar fi buzunare multiple buzunare pentru genunchiere si buzunare cu acces facil pentru mobil chei si unelte. Materialul Oxford in zonele de solicitare si cusaturile triple garanteaza durabilitatea acestor pantaloni

Fabricat din bumbac de cea mai inalta calitate acest stil contemporan ofera confort exceptional pentru toata ziua Rezistent functional si multe caracteristici inclusiv; buzunare incarcatura superioara cusaturi triplate cusute lungimea reglabila a picioarelor si un buzunar de incarcare a lateral. Stofa Oxford puternica este pozitionata in zonele de abraziune cheie pentru a oferi o durabilitate suplimentara.

Fabricat din bumbac de cea mai buna calitate acest stil contemporan ofera un confort exceptional pe tot parcursul zilei. Hardwearing functional si ambalat plin de caracteristici buzunare superioare buzunare de spatii pentru genunchere cusaturi triple lungimea ajustabila a piciorului si buzunarul lateral . Stratul Oxford puternic este pozitionat in zonele cheie de abraziune pentru a oferi o rezistenta sporita.

PW3 Hi Vis Bib & Brace

Pret 250,61 lei

Modelul PW3 Hi-Vis Bib & Brace combina designul contemporan cu o potrivire moderna. Ofera o gama impresionanta de buzunare inclusiv un buzunar cu utilizare dubla buzunare in zona genunchilor si un buzunar usor de accesat lateral. Prevazut complet cu caracteristici inteligente inclusiv banda reflectorizanta HiVisTex Pro si o tiva reglabila a piciorului pentru o mai buna comoditate. Acoperirea tesaturilor Oxford la punctele cheie de abraziune si cusatura tripla garanteaza o rezistenta maxima.

Pantaloni HI VIS PW3 Extreme

Pret 259,46 lei

Acest pantalon extrem de inovator impermeabil si extrem de respirabil are o multitudine de caracteristici utile cum ar fi banda reflectorizata HiVisTex segmentata buzunare securizate cu fermoar buzunare externe pentru genunchi si fermoare laterale pentru picioare laterale pentru usurinta accesului . Dispune in zona spatelui de o captuseala ridicata mentinand calitatea si protejarea spatelui . Stilul slim elegant si designul contemporan garanteaza ca purtatorul se va distinge de multime.