Tricouri

Tricouri

Filtre active

Noul tricou Hi-Vis ofera racoare si in siguranta imprimat cu mesajul distantare sociala. Țesatura usoara ofera un confort si o ventilatie deosebita in acele zile calduroase de vara. Sigla de distantare sociala preimprimata pe fata si pe spate care poate rezista la spalari repetate.

Tricou Hi-Vis

Pret 50,28 lei

Tricou HiVis de calitate ridicata pentru a va mentine racoare. Materialul sportiv usor asigura confort fara egal si ventilare suplimentara in zilele toride de vara

Tricou Hi-Vis

Pret 105,97 lei
Puloverul B303 este ideal atunci cand este prea rece pentru un tricou dar nu suficient de rece pentru o jacheta. Oferind confort exceptional materialul este moale la atingere. Disponibil in galben si portocaliu feroviar (GO /RT 3279)

Tricou Hi-Vis cu Buzunar

Pret 48,73 lei

Acest tricou este confectionat din material poliester absorbant de umiditate. Caracteristicile includ buzunar pe piept guler Crew cusaturi intarite banda reflectorizanta pentru vizibilitate sporita

Tricou Hi-Vis cu Gluga

Pret 130,72 lei
Acest tricou cu gluga este ideal pentru o serie de conditii. Material durabil buzunare generoase si gluga reglabila este haina perfecta sa va insoteasca in zile grele de munca

Tricou Hi-Vis RIS

Pret 39,45 lei

Tricou cu specificatii feroviare ce combina protectia de inalta vizibilitate si confortul imbatabil. Ideal pentru lunile de vara si mumca de interior acest tricou este complet certificat la RIS 3279.

Tricou in 2 tonuri

Pret 63,43 lei

Tricoul cu doua tonalitati combina tesatura de bumbac Comfort cu ventilatie care permite circulatia aerului. Garantia de a pastra utilizatorul racoros si uscat in conditii de lucru la caldura.

Tricou in Doua Nuante

Pret 44,86 lei

Acest tricou intr-o combinatie noua de doua tonuri de culoare ofera posibilitatea de miscare in orice mediu de lucru. Configuratia standard cu banda reflectorizanta asigura o vizibilitate maxima pentru siguranta suplimentara.

Tricou Mesh

Pret 70,39 lei

Acest design revolutionar combina calitatea superioara a tesaturii de bumbac cu insertiile de plasa pentru ventilatie. Conceput pentru a genera flux de aer acest articol de imbracaminte va pastra racoarea in mediile de lucru cu temperaturi inalte.

Tricou polo bumbac Confort

Pret 66,52 lei

Tricoul nostru Cotton Comfort are guler contrastant pentru o imagine stilata folosind material respirabil si banda HiVis Tex. Acest tricou Polo se adapteaza perfect si prezinta ventilare laterala pentru usurinta in miscare

Tricou Polo Doua tonuri.

Pret 51,82 lei

Designul modern siguranta si confortul purtatorului sunt principalele caracteristici ale S479. Acest stil cu albastru marin sau gri contrastante este perfect pentru mediile calde murdare in care se cere protectie hi-vis.

Tricou Polo Hi-Vis cu Maneci Scurte
  • -5%
  • -5%

Tricou Polo Hi-Vis cu Maneci Scurte

Pret 54,38 lei Pret 57,24 lei

Detaliile atent gandite si calitatea designului fac ca tricoul nostru polo sa fie confortabil si mai durabil decat al concurentei. Perfect pentru conditii de lucru la temperaturi ridicate.