Soferi si Instalatori

Soferi si Instalatori

Filtre active

Manusa Double Palm Rigger

Pret 12,38 lei
Produs de calitate superioara cu protectie sporita in palma si pe degete. Potrivit pentru lucrul in constructii amenajari peisagistice agricultura si exploatari forestiere.

Manusa Furniture Hide.

Pret 9,28 lei
Produs cu design traditional confectionat din piele de bovina de calitate superioara cu o manseta de siguranta cauciucata patch-uri de protectie vena si patch-uri de piele pentru palme. Ofera rezistenta la abraziun pentru muncitorii din agricultura silvicultura constructii etc
Manusi din piele spaltuita cromata cu tesatura deasa din bumbac rosu si protectie a articulatiilor. Caracteristici: manseta de siguranta cauciucata si protectie integrala pentru vene. Produs potrivit pentru utilizarea in industria contructiilor minerit peisagistica etc

Manusa Tergsus

Pret 19,34 lei
Produs rezistent confectionat din piele texturata de porcina cu fixare cu arici partea dorsala din bumbac si varful degetelor intarit. Potrivite pentru aplicatii industriale usoare.

Manusi Chrome Guard

Pret 22,43 lei
Aceste manusi clasice din piele de capra unele dintre cele mai moi si rezistente manusi de pe piata. Pielea respirabila este ideala pentru a fi folosite in medii de lucru calde si umede prevenind supraincalzirea mainilor
Manusile Clasica Chrome Rigger este construit folosind o piele de piele premium cu insertie aditionala pentru protectie suplimentara care ofera o protectie si o valoare excelenta. Ideal pentru aplicatii multiple de manipulare generala.
Aceste manusi Rigger dublate in palma sunt confectionate pentru a oferi o protectie deosebita. Suportul suplimentar pentru zona palmelor si a aratatorului asigura o durabilitate sporita. Ideale pentru utilizare in constructii peisagistica agricultura si silvicultura.
Succesul lui A210 a dus la introducerea Manusii Classic Canadian Rigger. Concepute cu o piele de calitate superioara aceste manusi sunt prevazute cu o protectie a palmei si a venei pentru patch-uri cu spate din bumbac pentru confort si respirabilitate sporita. Ideale pentru utilizare in industrii inclusiv in constructii peisagistica agricultura si silvicultura.

Manusi Tergus MicroFibre

Pret 18,56 lei
Utilizarea de microfibre sintetice produce o manusa care este usoara dar foarte durabila. Un suport de bumbac aduce respirabilitate mare pentru maini.Manseta cu scai asigura o potrivire sigura si securizata.