Echipamente de Lucru

Echipamente de Lucru

Filtre active

Bluza Iona

Pret 99,78 lei

Produs nou in gama Iona. Caracteristici: banda reflectorizanta poliester / bumbac pentru confort si durabilitate sporita

Combinezon din bumbac

Pret 145,42 lei
Produsul ofera confort si protectie sporita. Caracteristicile includ cusaturi duble fermoar buzunare multiple. Disponibil intr-o gama variata de culori .

Combinezon Captusit Orkney

Pret 236,69 lei
Caracteristici: material Kingsmill performant captuseala din poliester betelie laterala elastica action back.

Combinezon din Bumbac

Pret 115,25 lei
Caracteristici: nasturi frontali buzunar aplicat pe piept. Tesatura confortabila din bumbac de calitate superioara. Produsul isi pastreaza aspectul spalare dupa spalare.

Combinezon Dubai

Pret 135,36 lei
Potrivit activitatilor cotidiene. Caracteristici: buzunare cu fermoar material usor

Combinezon Euro Work

Pret 88,95 lei
Caracteristicile acestui combinezon rezistent includ doua buzunare aplicate pe piept buzunar suport rigla capse frontale ascunse. Perfect pentru munca de zi cu zi

Combinezon Iona

Pret 172,49 lei

Stilul si confortul sunt trasaturile distinctive ale acestui combinezon. Caracteristicile includ buzunare pentru genunchiere si mansete ajustabile. Banda reflectorizanta Hi-Vis aplicata pe piept brate si picioare pentru vizibilitate sporita

Combinezon Standard

Pret 122,99 lei
Produs confortabil plasat in topurile favoritilor. Caracteristici: buzunar aplicat pe piept buzunar-suport rigla doua buzunare laterale partea dorsala elastica.

Combinezon Standard

Pret 96,69 lei
Acest combinezon elegant are un buzunar cu clapeta aplicat pe piept si doua buzunare laterale. Produsul ofera confort durabilitate si siguranta.

Combinezon Youths

Pret 92,82 lei
Produs perfect pentru industria mecanica si inginerie. Caracteristici: Fibra din poli-bumbac Kingsmill cu grad ridicat de retentie a culorii. Caracteristici: buzunare aplicate pe partea dorsala buzunare tip rigla buzunare laterale aplicate pe piept parti laterale elastice cute duble plate aplicate pe spate.
DX4 Pantaloni scurti holster
  • Nou

DX4 Pantaloni scurti holster

Pret 190,28 lei
Pantalonii scurti din gama DX4 sunt fabricati din tesaturi stretch 4X dinamice pentru a da un randament maxim in miscare la lucru in vreme calda. Talpa inalta in spate cu elasticitate laterala si buzunare frontale mari.Cusaturi triple pentru durabilitate maxima.

Halat ESD Anti-Static

Pret 128,40 lei
Acest halat permanent antistatic este perfect pentru conditiile speciale de lucru acolo unde este necesara rezistenta electrostatica. Creat avand siguranta si confortul in minte caracteristicile acestuia includ mansete ajustabile si aerisire laterala.

Halat Standard

Pret 84,31 lei
Pentru inginerie sau de laborator acest halat superb se va potrivi tuturor cerintelor de lucru. Halatul are inchiderea ascunsa si se combina cu doua buzunare cu patch-uri inferioare impreuna cu un singur buzunar la piept. Excelenta retentie a colorii si prestabilizare a dimensiunii acest halat de lucru modern isi va mentine aspectul proaspat spalat dupa spalare.