Colectia DX4

Colectia DX4

Filtre active

Bluza DX4 Base Layer Zip

Pret 201,11 lei

Bluza DX4 Base Layer Zip este usoara si respirabila ceea ce ajuta la controlul perfect al temperaturii corpului. Tigla de nylon de inalta elasticitate si rezistenta completeaza designul. Ofera mansoane raglan pentru miscarea fluida si confort. Fermoarul frontal complet cu protectia pentru barbie are un dispozitiv de prindere din cauciuc pentru prindere usoara. Buzunarele de pe mana si piept sunt ideale pentru a depozita in siguranta obiecte mai mici.

Pantalonul DX4 detasabil Hi-Vis Holster este proiectat ergonomic si foloseste amplasarea tintita a tesaturilor elastice dinamice 4X pentru a oferi o gama maxima de miscare atunci cand lucrati. Pantalonul prezinta o talie spate inalta cu elasticitate laterala asigurand protectie in toate pozitiile de lucru. Buzunare reglabile pentru incovoiere superioara indoite buzunare frontale cu dimensiuni generoase si buzunare multifunctionale ale coapsei cu fermoar ofera depozitare sigura. Cusaturi tripla pe toata durata pentru durabilitate maxima.

DX4 Jacheta Iarna

Pret 333,38 lei

Jacheta de iarna DX4 utilizeaza o tesatura dinamica si izolanta care garanteaza caldura si confort. Profilul ergonomic si manecile reglabile permit o libertate de miscare mare. Lungimea mai lunga in zona spatelui mansetele elastice si o gluga ascunsa ofera o protectie suplimentara .

DX4 Pantaloni de Lucru

Pret 303,21 lei

Pantalonul de lucru DX4 este proiectat ergonomic si foloseste amplasarea tintita a tesaturilor extensibile dinamice 4X pentru a oferi o gama maxima de miscare atunci cand lucrati. Pantalonul are o talie inalta in spate cu elasticitate laterala asigurand protectie in toate pozitiile de lucru. Buzunare reglabile pentru incovoiere superioara indoite buzunare frontale cu dimensiuni generoase si buzunare multifunctionale ale coapsei cu fermoar ofera o stocare sigura a telefonului stilourilor si instrumentelor. Cusaturi tripla pe toata suprafata pentru durabilitate maxima

Hanorac cu fermoar gama DX4

Pret 219,67 lei

Hanoracul DX4 cu fermoar este inovator si tehnic cu o tesatura cu doua fete care asigura caldura usoara si miscare nerestrictionata. Doua buzunare laterale ce ofera o multime de spatiu de depozitare securizat. ZFermoarul complet de pe partea din fata are un dispozitiv de prindere din cauciuc pentru prindere usoara iar gluga se potriveste perfect. O optiune contemporana pentru lucratorul modern.

Jacheta DX4

Pret 221,99 lei

Jacheta DX4 incorporeaza un design ergonomic construit pentru a echilibra izolatia si confortul. Insulatex ajuta la mentinerea caldurii in timp ce manecile tricotate ofera o libertate de miscare . Doua buzunare laterale si buzunare interioare ofera o multime de spatiu de depozitare .

Jacheta Softshell gama DX4

Pret 228,96 lei

Jacheta DX4 Softshell este proiectata cu o precizie revolutionara rezistenta la apa si rezistenta la vant. Designul sportiv include o prelungire in zona spatelui maneci dinamice mansete ajustabile decoratii reflectorizante si buzunare multiple securizate pentru o ampla stocare. O alegere ideala pentru lucratorul modern.

Pantaloni de lucru cu pieptar DX4 slim este special creat pentru confort flexibilitate si protectie exceptionala . Realizat folosind materiale dinamice 4X stretch asigura o mai mare usurinta de miscare. Produs cu multe functii inovatoare incluzand culori in contrast decoratii reflectorizante buzunare multifunctionale mansete extensibile buzunare reglabile la inaltimea prelungita a genunchiului si catarame reglabile pentru umar. Fabricat pentru a oferi o elasticitate asigura protectia in toate pozitiile de lucru

Pantaloni DX3 Holster.

Pret 323,32 lei

Pantalonii DX4 Holster sunt proiectati ergonomic si foloseste destinatia de plasare a tesaturilor dinamice 4X pentru a oferi o gama maxima de miscare atunci cand lucrati. Pantalonii au talia ridicata in spate cu elasticitate laterala asigurand protectie in toate pozitiile de lucru. Buzunare reglabile pentru genunchiere buzunare frontale de dimensiuni mari si buzunare laterale cu fermoar multifunctional asigura stocarea sigura a telefonului pixuri si unelte. Cusatura tripla pentru durabilitate maxima.

Pantaloni Service WX3

Pret 208,85 lei

Pantaloni de lucru contemporani care se potrivesc la fel de bine cum arata. Confectionati din tesatura durabila din bumbac cu poliester si include cusaturi triple acesti pantaloni au fost creati pentru a dura. Caracteristicile de design inovatoare cum ar fi panourile drepte ofera un confort excelent si flexibilitate in zonele cheie de miscare. Alte caracteristici practice includ croi inalt la spate cu elasticitate laterala buzunarele genunchiului ofera o protectie suplimentara in toate conditiile de lucru si buzunarele multiple asigura stocare sigura.

Vesta DX4 Baffle

Pret 184,87 lei

Vesta DX4 Buffle utilizeaza un design cartografiat pentru a echilibra izolatia si libertatea de miscare. Panourile din fata si din spate din nailon rezistente la uzura sunt captusite cu Insulatex pentru a pastra zona calda a corpului. Doua buzunare in piept cu buzunare buzunare laterale si buzunare interioare ofera spatiu de depozitare securizat.